Andere Dijkhoekse verenigingen.

Stichting ’t Galgenveld.

Het Galgenveld is een terrein gelegen aan de Lebbenbruggedijk en heeft een zwembassin en een openluchttheater.

Het complex werd in 1992 volledig opgeknapt en heringericht door leden van de waterpolovereniging BZ&PC, Buurtvereniging Dijkhoek en toneelvereniging “Ons Genoegen”.
Buurtvereniging Dijkhoek en Toneelvereniging “Ons Genoegen” presenteren jaarlijks zeer succesvolle openluchtspelen. Waar toch per jaar bijna 3000 bezoekers op af komen.
Waterpolovereniging BZ&PC organiseert jaarlijks haar internationale waterpolotournooien op het complex.

Tevens is het complex te huur. U kunt hiervoor contact opnemen met de heer Hans Arendshorst.  galgenveld@arendshorst.eu

Klootschietvereniging Dijkhoek

Opgericht in 1951. Bestaat uit ongeveer 38 Leden.
De vereniging doet mee aan de competitie van de Achterhoekse klootschiet Federatie.

Heb je interesse om lid te worden? Dan kun je je opgeven bij:

J.R. Meijerink
Kluverskamp  5
7271 XM   Borculo

Tennis werkt

Tennis-Werkt is een organisatie die tennislessen voor verschillende doelgroepen aanbied op de kunstgrasbaan gelegen bij Kerkemeijer waar Bram Gort en Stijn Koolschijn de tennislessen verzorgen.
De ’tennis met zorg’ les is een tennisles speciaal voor mensen die extra begeleiding nodig hebben. Samen sporten op je eigen niveau, draagt bij aan een positief zelfbeeld en geeft je zelfvertrouwen. Daarnaast is er ook ‘tennis je fit’ voor senioren.

De planning van alle lessen gebeurd in onderling overleg.

Voor interesse in ‘Tennis Werkt’ kunt u bellen met: 0630878436 of mailen met: :  info@tenniswerkt.nl.
Kijk ook eens op:  www.tenniswerkt.nl