Uitslag Selfie Challenge 2020

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde eerste editie van de Selfie Challenge in de Dijkhoek. Negen teams (met ruim 60 deelnemers !) streden om de eer. Het weer was perfect en vele teams hadden zich uitstekend voorbereid.

Elk team kreeg vanuit de organisatie een foto met locatie of object uit de buurt aangereikt in hun eigen whatsapp-groep. Zodra dit gevonden was moest men een groepsselfie maken en verzenden waarop men een nieuwe opdracht kreeg. Naast deze opdrachten kon men ook punten verdienen door Selfies met een rode voordeur en er waren 2 ‘vossen’ in de buurt aanwezig die men ‘herkennen’ kon aan een Beierse Outfit

Uiteindelijke winnaar werd het team “De Winnaars”. Vier heren die enthousiast door de buurt fietsten en feilloos de locaties wisten te traceren. Heren Proficiat!. Op een knappe 2e plaats “De Wierdaas”. Het was een spannende strijd die ze maar met miniem verschil hebben ‘ verloren”. Op de 3e plaats eindigde het team NieWeBraPol.

Er zijn natuurlijk legio foto’s gemaakt, waarvan een kleine selectie in de fotogalerie op deze website terug te vinden is.

Alle deelnemers bedankt voor de inzet !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *