Diekhook in ’t Lech gaat weer van start !

Op 24-25-26 september a.s. zullen vele woningen, boerderijen en andere objecten weer mooi uitgelicht worden in ons mooie buurtschap de Dijkhoek.

De route editie 2020. Start bij ’t Dommerholt.

We hebben al meer dan 120 aanmeldingen mogen ontvangen. Mocht u zich nog niet hebben aangemeld, dan kan dit via mail aan: diekhookin.tlech@gmail.com of via deze link. Dat geldt ook voor verenigingen, bedrijven en andere organisaties.

Flyer-concept-29-07-2020

Het motto is “75”, vanwege het 75-jarig bestaan van de Buurtvereniging Dijkhoek. De buurtbewoners geven enthousiast vorm aan dit thema, waardoor de verlichtingsroute nog mooier is dan voorgaande edities.

De route is ca. 25 kilometer lang.  De start is bij IJsboerderij ’t Dommerholt aan de Hambroekweg 6 te Borculo.  Er kan vanaf 19.45 uur gestart worden. Routeboekjes zijn bij de start verkrijgbaar (€ 2,=).